Oceaan Schoonmaakservice

Over ons

Over

Oceaan Schoonmaakservice Tiel

Oceaan Schoonmaakservice is jarenlang actief in de regio Tiel en omstreken. De naam van ons bedrijf refereert aan de frisheid van de oceaan. We hebben dit in ons logo terug laten keren door middel van een golf sprankelend water, dan onze bedrijfsnaam overspoeld. Bedrijven en particulieren die de schoonmaak aan ons uitbesteden ervaren wat dit betekent. Naast de reguliere schoonmaak, hebben wij ons ook gespecialiseerd in onderhoud van vloeren.

Niet alleen de uitstraling, maar ook de levensduur van een vloer staat of valt met goed onderhoud. Onze medewerkers zijn opgeleid om een goed reinigings- en onderhoudsplan te maken voor uw kostbare vloer. Verder is glasbewassing een specialisme, dat we graag voor u verzorgen.
Oceaan Schoonmaakservice Tiel

Groei van Schoonmaakbedrijf Oceaan Tiel

Ons bedrijf is klein gestart en in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met grote ambities. De aanwas van nieuwe klanten verloopt voorspoedig en ondanks, om misschien zelfs dankzij, het huidige economische klimaat blijven wij groeien.

Medewerkers met de juiste mentaliteit en kennis dragen bij aan dit succes. Regelmatig worden wij benaderd, door mond-tot-mond reclame. Wat is er mooier dan klanten die hun positieve ervaringen vertellen aan andere bedrijven? "Onze medewerkers zijn ons visitekaartje, onze klanten onze ambassadeurs".

Contact

Dijkmanzoet 95, 4007 XG, Tiel

danouche@oceaanschoonmaakservice.nl

Openingstijden

Ma- Vrij 8:00 - 22:00 uur

Za - Zo 10:30 - 18:00 uur

Vind ons