Werkgebied

Schoonmaakbedrijf Culemborg

Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf Culemborg

In Culemborg en omgeving is Oceaan schoonmaakbedrijf en glazenwassers DE aangewezen partij voor bedrijven voor een ruim pakket aan bedrijfsdiensten. Door onze jarenlange ervaring, uitstekende vakkennis en betrokkenheid bij de wensen en behoeften van de individuele klant, kunnen wij een deskundige reiniging verzorgen van kantoren, bedrijfspanden, scholen en tandartspraktijken.

De schoonmaakbranche is voortdurend in beweging door nieuwe inzichten en technologieën, onze medewerkers volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden zich goed op de hoogte van de veranderingen, zodat Oceaan schoonmaakbedrijf u de optimale kwaliteit kan bieden die u verdient.

In onze communicatie met de klant hechten wij aan korte lijnen, door middel van een duidelijk plan van aanpak stemmen wij ons dienstenpakket af op uw wensen, om verrassingen achteraf te voorkomen. Ook blijven wij uw aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Glazenwassers in Culemborg

Als veelzijdig leverancier van bedrijfsdiensten is Oceaan schoonmaakbedrijf ook gespecialiseerd in glasbewassing. Door een goede vakkennis van onze medewerkers, die ook voortdurend op peil wordt gebracht en gehouden, kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen, geheel volgens de laatste normen in glasbewassing.

Door het gebruik van de beste materialen en het leveren van maatwerk, afgestemd op de plaatselijke situatie, zijn wij in staat om uw woning of bedrijfspand weer een kraakheldere uitstraling te geven.

Schoonmaken is een vak, schoonhouden is een kunst! Vele klanten zijn zeer tevreden over Oceaan schoonmaakbedrijf, wij hopen dat wij ook u tot deze klantenkring mogen rekenen, wij zijn u graag van dienst!

Schoonmaakbedrijf in Culemborg

Tot het dienstenpakket van Oceaan schoonmaakbedrijf en bedrijfsdiensten behoort een grondige reiniging van het interieur en het sanitair van particulieren en bedrijven. Hiertoe hebben wij een totaalpakket samengesteld, doordat wij elke ruimte minitieus reinigen bent u altijd verzekerd van een schone woon- of werkomgeving. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met de situatie ter plaatse, u dient niet gestoord te worden in uw bezigheden, daarom plannen wij de werkzaamheden in op tijdstippen, waarin wij de minste overlast veroorzaken.

Door onze klantgerichte werkwijze gingen vele tevreden klanten u reeds voor, wij nemen u alle zorgen uit handen, waardoor u bezig kunt zijn met uw eigen activiteiten. Inmiddels zijn wij een geduchte speler in de markt in Culemborg en omstreken.

Oceaan schoonmaakbedrijf en bedrijfsdiensten zal u graag informeren over wat wij voor u kunnen betekenen, u kunt ons bereiken per e-mail of telefoon, uw vertrouwen is onze drijfveer!

Contact

Dijkmanzoet 95, 4007 XG, Tiel

danouche@oceaanschoonmaakservice.nl

Openingstijden

Ma- Vrij 8:00 - 22:00 uur

Za - Zo 10:30 - 18:00 uur

Vind ons