Werkgebied

Schoonmaakbedrijf Geldermalsen

Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf Geldermalsen

Oceaan schoonmaakbedrijf en glazenwassers is werkzaam in Geldermalsen en omstreken voor bedrijven. De laatste jaren hebben onze bekwame schoonmakers en glazenwassers zich gespecialiseerd in een grondige reiniging van kantoren, bedrijfspanden, scholen en tandartspraktijken

De kennis van de medewerkers van Oceaan schoonmaakbedrijf wordt continu op peil gehouden door regelmatige bijscholing om voortdurend aan de steeds strenger wordende eisen in het schoonmaakvak te kunnen voldoen.

Uw belang staat bij ons voorop, wij hechten waarde aan een duidelijke communicatie, daarom presenteren wij u een duidelijk en ondubbelzinnig plan van aanpak en begeleiden het proces van begin tot eind.

Glazenwassers in Geldermalsen

Onderdeel van de bedrijfsdiensten van Oceaan schoonmaakbedrijf is glasbewassing, wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden, hiertoe worden onze vakbekwame glazenwassers regelmatig bijgeschoold volgens de nieuwste standaarden in het glasbewassing vak. Dit alles om u, als consument te voorzien van een helder zicht en uw woning of bedrijfspand weer een frisse en representatieve uitstraling te geven.

Oceaan schoonmaakbedrijf maakt gebruik van de laatste technieken voor bedrijven en stemmen onze glasbewassing activiteiten af op uw persoonlijke wensen. Het eindresultaat zal u verbazen, vele tevreden klanten gingen u reeds voor.

Schoonmaakbedrijf in Geldermalsen

Oceaan schoonmaakbedrijf en bedrijfsdiensten staat dagelijks klaar voor bedrijven om uw interieur smetteloos te reinigen. Dit alles is samengebracht in een totaalpakket, elk vertrek en het sanitair wordt grondig onder handen genomen, waardoor u in een schone en frisse omgeving kunt wonen of werken.

Wij nemen alle beslommeringen voor u uit handen en doen dit op tijdstippen die u, als gewaardeerde klant het best uitkomen. Ons handelsmerk is topkwaliteit en tevreden klanten. In de loop der jaren hebben wij onze sporen verdiend en zijn een autoriteit geworden op ons vakgebied.

Voor nadere informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met ons per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst en maken onze beloften waar!

Contact

Dijkmanzoet 95, 4007 XG, Tiel

danouche@oceaanschoonmaakservice.nl

Openingstijden

Ma- Vrij 8:00 - 22:00 uur

Za - Zo 10:30 - 18:00 uur

Vind ons